Astridnilsson

sol i växjö

Igår efter klockan slagit 12 så gick jag ner på stan och träffade Jessica. Vi traskade bara runt i soliga Växjö med solglasögonen på. Lite senare på eftermiddagen kom även Sofia. 

Vi gick runt i stan och jag fick med mig lite olika saker hem, ska visa er mer sen om ni tycker det är skoj. Tillslut så satte vi oss även på en buss till lager 157, där jag fick med mig en grej, men som jag inte kan visa ännu. 

Dagen slutade hemma hos Jessica med massa skratt och godis i käften.

Ligger i min gosiga säng och ska ta fram boken som jag fick låna av min kära vän Jessica. Go kväll vänner o ovänner <3 

en bra helg

Här får ni lite pix från fredag ->idag faktiskt. 

Haft en kanon helg verkligen!! Har kalasat, spelat yazy, ätit tacos, kollat unbroken, myst och skrattat en massor. Fick även stanna en extra natt hos kärleken tills idag, så nu känns det lite tomt. Låter även bilderna tala för sig själva. 

PUSSAR <3 

pussar på kind

tbt, mitt långa och "ljusa" hår.. och en låt som spelas hela tiden i mina öron.

Vill bara säga godmorgon till er innan jag drar mig ut till min pv för trevligheter. Har inte varit där på mer än en månad, så de lär ju bli skoj. Imorgon står även kalas på schemat för Alfred o hans syster. Har redan fixat paket så ingen har väl rätt o klaga ;)

Hoppas ni får en kanonisdag, pussar på kind

Vi är save a heart UF

Har inte skrivit alls mycket om mitt och mina underbara klasskompisars UF-företag. Men vi är iallafall "Save a heart UF", och vi säljer de armbanden som ni ser på bilderna. Visst är dom fina?? Och det kan bli ditt för bara 89 kr :) Save a heart UF @facebook, där ni kan höra av er om ni är mer nyfikna eller har några frågor!!

Idag i skolan tog vi bilder, främst för våran hemsida som vi håller på just nu på med... spänannde va? 

4 februari

Vi har kommit halvvägs in i veckan och har bara haft 3 (!?!?) lektioner denna veckan än sålänge. Igår så träffade jag Alfred en sväng. Vi gick till ett mysigt Café och han bjöd mig på fika. Åt en asgo bakelse, helt sinnes!!! Dansade ändå bort fikat med ett svettigt raggapass senare på kvällen. Städade även rummet och gud vad jag tycker det är kul att göra igorning och fixa till :))))

Fan vad jag babblar.. Nu ska jag fortsätta att jobba lite med ett grupparbete som vi håller på med just nu. 

Vill även gratta Alfreds syster Elina som fyller 19 idag, grattis grattis! 

19 år

Igår fyllde min kusin 19 år, GRATTIS GRATTIS IGEN!!!

Det var alltså kalas på schemat igår, med mycket goda kakor och släktträff. Det var skoj och jag berättade även lite om forever living, som jag ska göra ett inlägg om snart! 

Helgen har varit okej, men har helt ärligt börjat gilla veckorna mer.. Eller mer o mer, men då tillbringar jag timmarna med mina pinglor i klassen som får mig att må bäst. Iaf så träffade jag Alfred i fredags, släktkalas igår och idag ligger jag bara i sängen och funderar på att åka till lager 157 med pappa. 

Vi får se, puss

torsdag

En torsdag som inte varit någon annan lik, glad att det är fredag imorgon!! Bjuder på två olika bilder från dagen, inte så roliga kanske men bättre än inget :) 

work

Igår jobbade jag OCH träffade min bästavän. Har inte varit med henne på ca; 2 veckor så de var skoj. Snackade även endel om Greklandsresan som vi ska göra i sommar. Kan inte förstå att jag kanske inte kommer vara hemma i Sverige i nästan hela juli!! Det är sjukt och jag LÄNGTAR!!

Annars så sitter jag här i sängen o ska börja plugga lite... kul söndag. Är också så sjukt taggad över en sak som gäller mitt och mina två fantastiska klasskamraters UF, spännande ;-) 

PUSS