Astridnilsson

mörkt

Har numera svart hår.... Linn färgade mitt hår igår och var ju inte meningen att de skulle bli svart, utan mörkbrunt. Men men :p 

Tisdag idag och vi har håltimme just nu i 2h. Vi sitter i handels"mysrum" och gör ingenting förutom att sega framför våra datorer. Igår drog även dansen igång. Jag går på ragga om ni inte visste det. Och det är sååå kul! 

4 krogar

För det första, ser ni maten? Så sjukt gott.. Igår tog jag med mig Alfred till 4 krogar (Grekiska) och bjöd han på käk,vi hade det verkligen mysigt!! Efter vi suttit där ett bra tag så traskade vi hem till mig och somnade tillsammans. Idag har vi hunnit med o träna (tro de eller ej) och kollat på baksmällan 2.  

Sitter just nu med ingen söndagsångest alls för har bara en lektion imorgon som börjar vid 1, så det är ju skönt. 

Nu ska jag sätta på den nya filmen Big hero 6, älskar ju animerade filmer, hihi!

PUSS

Smile today, cry tomorrow. But read this every day

Känner knappt att skolan har dragit igång, pga inga "riktiga lektioner" typ. Som idag har vi haft sovmorgon, ledig imorgon och på fredag är vi inte i skolan heller. Skönt iofs så ska väl inte klaga :) 

Annars är läget ganska neutrallt, är nog för trött för att tänka på en massa haha. Ligger här och kollar igenom massa bilder från sommaren, men tror sommaren 2015 kommer bli bättre. Ska nog iväg till Grekland med min bästavän i kanske 3 veckor!! 

PUSS

ingen kan stoppa oss nu

Kvällsmys med syrran efter en rätt så konstig dag, men hon gör mig alltid på så bra humör. Vi har kollat massa gamla bilder, sen något tv program där folk gjort dumma saker, och erkänner det framför massa människor.. Kaos, men ändå kul att kolla på!! Det heter iallafall Jerry Springer show, om ni är nyfikna på att checka in det! 

Har inte så mycket mer att berätta än att ta hand om varandra och ta aldrig någon förgivet, puss

snow

Snö fram och tillbaka hela tiden, kan den inte bestämma sig??

Helgen har varit bra, trots att jag mådde ganska dåligt fre-lör så fick jag ändå träffa Alfred. Vi skulle egentligen "fira" våran 4 månadersdag, men det blev filmkväll istället för båda mådde somsagt inte bra. Annars har jag inte gjort så mycket annat. Snart är söndagen slut och jag sitter bara framför youtube och degar. Ska snart duscha och sen göra mig igorning för sängdags, HADE

blickar kan mörda, vi borde va döda nu

Snacka om att vara trött, även fast jag knappt inte gjort någonting idag. Sitter och pluggar det sista nu så jag verkligen får känna av ledigheten imorgon! Har en hemtenta tills imorgon, och om den inte lämnas in innan 16.00 får man F......

Kändes förresten konstigt att vara i skolan idag, en torsdag.. brukar vara på Triumph men icke :/ Saknar det stället så mycket. Men men kanske kommer tillbaka dit i 3an, vem vet :)

skola

Nu sitter man här i skolbänken igen och önskar att man kunde få lite längre jullov.. Var helt ok att komma upp på morgonen idag ändå, men andra dagen brukar ju vara värst. Men vet ni, jag är ledig imorgon! haha älskar vår lärare för det just nu, och slutar förhoppningsvis tidigt idag med. SÅ GÖTT! 

Ni får också lite bilder från när jag och familjen Liljegren + deras kusiner var ute och åkte skridskor förra veckan.

 

grace

Var på grace i måndags med min finaste Kelli. Vi hade förfest hemma hos henne och tog sedan bussen till grace. 

När vi väl hade kommit in på grace så var det kul till en början. Jag och Kelli dansade och hade det kul! Framåt 23.30-24.00 så började det bli "segt". Kelli stack hem tidigare och jag stannade kvar ett tag med Alfred. 

Kvällen slutade med att jag och Alfred traskade hem till mig och somnade :)