Astridnilsson

prisutdelning 2015

Igår var jag och mitt UF-företag , samt alla andra företag på kronobergs prisutdelningen. Först var det mingel i ungefär en timme, där man fick vara med i olika tävlingar, gratis fika och småprata med folk. Vid 4 började allt och alla var spända. Vi vann inget, men som dom sa "alla är vinnare", för vi har ju trottsallt klarat av snart hela året!! :) Bästis björn tog hem priset för bästa logotypen, blev så glad då ! 

Kvällen slutade på Gina Tricot kvällen med däkan, fick med mig ett par svarta byxor och ett linne.

PUSS

photos

Några pic från senaste.. Gud vad längesen det är jag bloggade egentligen. Har hunnit fira ett halvår med prisen, även varit med mina underbara vänner samt ätit pizza och njutit av det fina vädret som Växjö kommit med. 

Men också har jag hittat på roliga/mindre roliga saker med mitt UF. Vi redovisade på föräldrarminglet som vi alla var så nervösa över, MEN VI FIXADE DET!  Vi var även på Kungsmads egna mässa (DAG K), där vi fick bygga upp vår egna monter o stå o sälja. Det var väldans kul!! 

Förövrigt så ska jag ta min första körlektion imorgon (nervöst) men även de så har jag ett företagsekonomiprov på onsdag.. Så det är de jag pluggat på hela kvällen nu, segt as fuck.

Sista veckan innan lov nu med, de firas med chips och choklad i sängen hihi

tjena hallå hej

Snart 3 veckor sen sist, och det har hänt enhel del... kommer lägga upp lite bilder från dessa veckorna så ni får se vad jag hittat på osååå :-) Sitter annars nu med en förkylning som inte är kul att fajtas med, men överlever nog. Idag var det även ingen skola för mig, var på en dansuppvisning med IVÄ, och den var väl helt okej. Har även börjat lyssna MYCKET på Meghan Trainor, checka in hennes låtar på spotify som man typ aldrig hör.

   

Upp