Astridnilsson

blickar kan mörda, vi borde va döda nu

Snacka om att vara trött, även fast jag knappt inte gjort någonting idag. Sitter och pluggar det sista nu så jag verkligen får känna av ledigheten imorgon! Har en hemtenta tills imorgon, och om den inte lämnas in innan 16.00 får man F......

Kändes förresten konstigt att vara i skolan idag, en torsdag.. brukar vara på Triumph men icke :/ Saknar det stället så mycket. Men men kanske kommer tillbaka dit i 3an, vem vet :)

skola

Nu sitter man här i skolbänken igen och önskar att man kunde få lite längre jullov.. Var helt ok att komma upp på morgonen idag ändå, men andra dagen brukar ju vara värst. Men vet ni, jag är ledig imorgon! haha älskar vår lärare för det just nu, och slutar förhoppningsvis tidigt idag med. SÅ GÖTT! 

Ni får också lite bilder från när jag och familjen Liljegren + deras kusiner var ute och åkte skridskor förra veckan.

 

grace

Var på grace i måndags med min finaste Kelli. Vi hade förfest hemma hos henne och tog sedan bussen till grace. 

När vi väl hade kommit in på grace så var det kul till en början. Jag och Kelli dansade och hade det kul! Framåt 23.30-24.00 så började det bli "segt". Kelli stack hem tidigare och jag stannade kvar ett tag med Alfred. 

Kvällen slutade med att jag och Alfred traskade hem till mig och somnade :)

 

2015

Första inlägget 2015.. Har ju haft pauser hit och dit, men nu ska jag verkligen försöka ha igång bloggen. Tog även bort alla inlägg (förutom 2), för att verkligen känna att det är en "nystart". Har ju hänt en massa saker sen sist också, men det kanske ni ändå kommer få veta.

Eftersom det är nytt år så tänkte jag dela med mig av några bilder från mitt nyår!

Var först hos Linn med fina tjejerna, där vi bl.a. "åt", sminkade oss, dansade...

Drog sedan till en liten "förfest" i typ 30 min, med Josse. Men stack sedan till Högstorp för att träffa min pojkvän och hans kompisar. Det var faktiskt ganska kul där ändå, även fast jag bara kände Alfred och Holger "från början". Fick även min nyårskyss :)

När klockan började närma sig 3 så tog jag och Alfred våra cyklar och cyklade hem till mig. Vi hade väldigt kul påvägen hem och när vi väl kom hem tog vi varsin billys. Somnade sedan tillsammans på direkten.