Astridnilsson

torsdag

En torsdag som inte varit någon annan lik, glad att det är fredag imorgon!! Bjuder på två olika bilder från dagen, inte så roliga kanske men bättre än inget :) 

work

Igår jobbade jag OCH träffade min bästavän. Har inte varit med henne på ca; 2 veckor så de var skoj. Snackade även endel om Greklandsresan som vi ska göra i sommar. Kan inte förstå att jag kanske inte kommer vara hemma i Sverige i nästan hela juli!! Det är sjukt och jag LÄNGTAR!!

Annars så sitter jag här i sängen o ska börja plugga lite... kul söndag. Är också så sjukt taggad över en sak som gäller mitt och mina två fantastiska klasskamraters UF, spännande ;-) 

PUSS

mörkt

Har numera svart hår.... Linn färgade mitt hår igår och var ju inte meningen att de skulle bli svart, utan mörkbrunt. Men men :p 

Tisdag idag och vi har håltimme just nu i 2h. Vi sitter i handels"mysrum" och gör ingenting förutom att sega framför våra datorer. Igår drog även dansen igång. Jag går på ragga om ni inte visste det. Och det är sååå kul! 

4 krogar

För det första, ser ni maten? Så sjukt gott.. Igår tog jag med mig Alfred till 4 krogar (Grekiska) och bjöd han på käk,vi hade det verkligen mysigt!! Efter vi suttit där ett bra tag så traskade vi hem till mig och somnade tillsammans. Idag har vi hunnit med o träna (tro de eller ej) och kollat på baksmällan 2.  

Sitter just nu med ingen söndagsångest alls för har bara en lektion imorgon som börjar vid 1, så det är ju skönt. 

Nu ska jag sätta på den nya filmen Big hero 6, älskar ju animerade filmer, hihi!

PUSS

Smile today, cry tomorrow. But read this every day

Känner knappt att skolan har dragit igång, pga inga "riktiga lektioner" typ. Som idag har vi haft sovmorgon, ledig imorgon och på fredag är vi inte i skolan heller. Skönt iofs så ska väl inte klaga :) 

Annars är läget ganska neutrallt, är nog för trött för att tänka på en massa haha. Ligger här och kollar igenom massa bilder från sommaren, men tror sommaren 2015 kommer bli bättre. Ska nog iväg till Grekland med min bästavän i kanske 3 veckor!! 

PUSS

ingen kan stoppa oss nu

Kvällsmys med syrran efter en rätt så konstig dag, men hon gör mig alltid på så bra humör. Vi har kollat massa gamla bilder, sen något tv program där folk gjort dumma saker, och erkänner det framför massa människor.. Kaos, men ändå kul att kolla på!! Det heter iallafall Jerry Springer show, om ni är nyfikna på att checka in det! 

Har inte så mycket mer att berätta än att ta hand om varandra och ta aldrig någon förgivet, puss

snow

Snö fram och tillbaka hela tiden, kan den inte bestämma sig??

Helgen har varit bra, trots att jag mådde ganska dåligt fre-lör så fick jag ändå träffa Alfred. Vi skulle egentligen "fira" våran 4 månadersdag, men det blev filmkväll istället för båda mådde somsagt inte bra. Annars har jag inte gjort så mycket annat. Snart är söndagen slut och jag sitter bara framför youtube och degar. Ska snart duscha och sen göra mig igorning för sängdags, HADE